Wedstrijden

Fnac Belgium logo

Piranhas

Gebaseerd op het boek KINDEREN IN DE SLEEPNETTEN van Roberto Saviano

 

Een film van Claudio Giovannesi (Fiore, Gomorra - de serie)
Met Francesco Di Napoli, Viviana Aprea en Mattia Piano Del Balzo
Naar het gelijknamige boek van Roberto Saviano, auteur van 'Gomorra' (in het Nederlands verschenen als 'De kinderen in de sleepnetten')

Internationaal Filmfestival van Berlijn 2019: Zilveren Beer voor Beste Scenario

Nicola en zijn vrienden zijn 15. Ze willen geld verdienen, coole kleren kopen, en de nieuwste scooter hebben. Ze spelen met wapens en rijden in de Napolitaanse wijk Sanità rond om het machtsvacuüm op te vullen dat daar ontstaan is na het terugtrekken van de Camorra. Ze gebruiken het kwaad in de illusie dat ze het goede nastreven om gerechtigheid te brengen in Sanità. Ze houden van elkaar als broers, vrezen de gevangenis noch de dood, en weten dat hun enige kans is om alles te riskeren, en wel nu. Ze beleven een oorlog met de onverantwoordelijkheid van tieners, maar hun criminele activiteiten zullen hen al snel leiden naar een onomkeerbare opoffering van liefde en vriendschap.


Release: 4/12/2019

Fnac geeft 10 duotickets weg ! Deelnemen kan tot 03/12/19 - 23u59.

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.