Wedstrijden

Fnac Belgium logo

Fifty-Fifty februari 2019

Fifty Fifty Sessions is een jonge concertreeks waarbij telkens twee bands super kwalitatief en nieuw talent te zien zijn: een Belgische groep en een internationale artiest.
Wie Fifty Fifty Sessions wil bijwonen moet op de guestlist staan.

27 februari : Vendredi sur mer et Martha Da'ro.

In partnership met: Le Vif, Inrocks, Tarmac, Bruzz, Pure FM, La Fnac

Vendredi sur mer

Charline Mignot is 22 jaar oud en begon haar artistieke carrière als fotograaf, onder andere voor Hermès. Al drie jaar ontwikkelt ze het muzikale project Vendredi Sur Mer. Met haar gescandeerde flow, die soms aan Fauve doet denken, met knipogen naar Gainsbourg of Daho, doet haar synthetische pop, erg jaren tachtig aan. Ze is een van de rijzende figuren van de Franse pop. Haar liedjes nodigen je uit om te dromen, "écoute cherie",van haar eerste album 'Premiers Émois' dat we op 22 maart kunnen beluisteren is daar een dromerig voorbeeld van
Vrijdag Sur Mer is op 14 juli in Dour.

Martha Da'ro

Drie jaar geleden schitterde Martha Canga Antonio in de Belgische film ‘Black’ en werd ze door de pers voor haar overtuigende vertelkracht de hemel in geprezen. Na deel uit te maken van het hiphopcollectief Soul’Art, gaat ze nu solo haar weg en ook hier blinkt ze door haar sublieme vertelkracht uit. Gisteren speelde ze voor haar twee eerste soloshows in een dolenthousiaste Orangerie en in de Lotto Arena. Martha’s eerste solosingle is “Summer Blues”. In het dromerige r&b en hiphop-getinte nummer zingt Martha zowel in het Engels als het Frans over een droevige stemming waarin ze terecht kwam. Een meer dan veelbelovende artieste die in januari haar debuut-ep Cheap Wine & Paris zal uitbrengen. Een indrukwekkende dame die ons in 2019 nog veel te vertellen heeft. Ze zal op het21rst van february in Parijs zijn voor Le pop up du Label


Fifty Fifty 

Win een van de 20 duotickets voor het session op 27 februari 2019. Je kan deelnemen tot 20/02/19 - 23u59

Doe mee aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen.
Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens enkel en alleen om de opvolging van uw deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken.
Naam?
Email?
Voornaam?
Adres?
Entrée non valide
Postcode?
Entrée non valide
Reglement?
Reglement?
Wij zullen uw deelname aan de wedstrijd bevestigen per mail. Dit e-mailadres of postadres kan gebruikt worden om te communiceren met de winnaar(s).
Wanneer u deelneemt aan een van onze wedstrijden, wordt uw IP –adres geregistreerd, zodat uw deelname aan de wedstrijd uniek blijft.
We houden enkel rekening met uw eerste deelname.
U heeft het recht op inzage van uw persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking ervan via bijhorende link, in de bevestigingsmail. Of door te schrijven naar Fnac Belgium NV, Afdeling Communicatie & wedstrijden, Nieuwstraat 123 bus 401, 1000 Brussel.
(*) Informatie verplicht om deel te kunnen nemen.

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.