Wedstrijden

De zomer van Vittoria, tien jaar oud, zal er een zijn van twee moeders om uit te dagen, te haten, lief te hebben en te vergeven. Verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina. Maar hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina is het hiermee eens, getroost door het idee dat de vrouw binnenkort de stad zal verlaten. Zoekend naar iets diep en onverklaarbaars, brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door tegen Tina’s wil…

FIGLIA MIA is het verhaal van een jong meisje dat wordt verscheurd door de keuze tussen twee moeders. Een verhaal over onvolmaakte moederschap en onontwarbare banden, over worstelen met overweldigende gevoelens en omgaan met wonden.

Release: 15/08/2018

Fnac geeft 10 duotickets weg ! Deelnemen kan tot 9/08/18 - 23u59.

Doe mee aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen.
Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens enkel en alleen om de opvolging van uw deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken.
Naam?
Voornaam?
Email?
Wij zullen uw deelname aan de wedstrijd bevestigen per mail. Dit e-mailadres of postadres kan gebruikt worden om te communiceren met de winnaar(s).
Adres?
Postcode?
Entrée non valide
Entrée non valide
Reglement?
Reglement?
Wanneer u deelneemt aan een van onze wedstrijden, wordt uw IP –adres geregistreerd, zodat uw deelname aan de wedstrijd uniek blijft.
We houden enkel rekening met uw eerste deelname.
U heeft het recht op inzage van uw persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking ervan via bijhorende link, in de bevestigingsmail. Of door te schrijven naar Fnac Belgium NV, Afdeling Communicatie & wedstrijden, Nieuwstraat 123 bus 401, 1000 Brussel.
(*) Informatie verplicht om deel te kunnen nemen.


Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden

FnacTickets.be

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.