Wedstrijden

Fnac Belgium logo

Fifty-Fifty

Fifty Fifty Sessions is een jonge concertreeks waarbij telkens twee bands super kwalitatief en nieuw talent te zien zijn: een Belgische groep en een internationale artiest.
Wie Fifty Fifty Sessions wil bijwonen moet op de guestlist staan.

29 maart : Juicy Nathy Peluso


Juicy

Het Brusselse duo Juicy begon met het coveren van r&b- en hiphopklassiekers. "Count Our Fingers Twice" en “Die Baby Die” zijn hun eerste eigen singlew en meteen ook een voorsmaakje van hun veelbelovende debuut ep "Cast a Spell" gepland voor 23 maart.
Na hun uitverkochte release party in de Beursschouwburg op 23 maart, zet Juicy hun Brusselse concertenreeks verder. Een dag eerder zakken de koninginnen van de r&b af naar de AB club.
Op 6 mei zijn ze te zien op Les Nuits Botanique. Het energieke duo is ook toegevoegd aan de affiches van Couleur Café, les Ardentes, le Printemps de Bourge, Dour en Esperanzah. Meer info & tickets.

Nathy Peluso

Nathy Peluso komt uit Argentinië en woont nu in Madrid. Die combo creëert unieke vibes en doet verschillende culturele soundscapes in haar muziek sijpelen. We raden je aan om een duik te nemen in haar debuutalbum “La Sandunguera”: soepele én abstracte, dansbare muziek met een knipoog naar hiphop, R&B en jazz. Of met de woorden van Nathy Peluso zelve: hiphapa.

Fifty Fifty 

Win een van de 15 duotickets voor het session op 29 maart 2018. Je kan deelnemen tot 25/03/18 - 23u59

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.