fbpx

Wedstrijden

Ingrid Daelemans logo

Concert & filmopname Cleo

CONCERT & FILMOPNAME CLEO 

Hou je van film en klassieke muziek? Dan kan je op  maandag 5 maart in het concertgebouw in Eindhoven het integrale Piano Concerto no. 2 van Sergej Rachmaninov bijwonen. Aan de piano: Vitaly Samoshko - Dirigent symfonisch orkest : Dirk Brossé. Het muziekgebouw verandert die avond uitzonderlijk in een filmset!

 

Dit concert is uniek, het wordt namelijk opgenomen voor een scene uit Eva Cools’ debuutfilm CLEO. Het concert wordt dus in zijn geheel gespeeld en ook nog eens in verschillende fragmenten voor de filmopnames in de zaal. Kortom een hele unieke belevenis. Fnac geeft een duoticket weg voor deze opname. Inbegrepen: concert, receptie, vervoer Antwerpen-Eindhoven-Antwerpen, een door Dirk Brossé gesigneerde DVD en 2 bioscooptickets.

Je kan ook tickets bestellen en kiezen uit verschillende formules om het concert bij te wonen en de filmopname te steunen: Zie info&tickets

 

Wil je kans maken op een duoticket, vul dan je gegevens in. Deelnemen kan tot 24 januari-18u. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.