Wedstrijden

Matthieu Gheeraert logo

Fifty-Fifty

Fifty Fifty Sessions is een jonge concertreeks waarbij telkens twee bands super kwalitatief en nieuw talent te zien zijn: een Belgische groep en een internationale artiest.
Wie Fifty Fifty Sessions wil bijwonen moet op de guestlist staan. Enkel 130 gelukkigen kunnen binnen.

31 mei : Polo & Pan & DC Salas


Polo & Pan

Hun eerste album staat op uitkomen (19mei) maar Polo &Pan blijven mysterieus. Liedjes die zowel tropisch klinken, fascinerend , electronisch en ok een beetje we weten niet wat maar we vinden tof. Deze album noemt Caravelle, spreekt over rijzen en ontdekken van onbekende gronden die soms volledig denkbeeldig zijn. Een melancholisch album perfekt voor het strand.
Het komt uit op 19 mei en live te horen op het stage van Fifty Fifty!

DC Salas

Presentator van een radio show besteed aan elektronische muziek wanneer hij 15 was, DJ resident in de Wax en artistiek director bij Mr. Wong, is Diego Cortez Salas ondanks zijn jonge leeftijd een onontbeerlijke personaliteit van de Belgische elektronische scène. Na verschillende EP, komt DC Salas nu met een album. The Unspoken in juni te verschijnen.

Fifty Fifty 

Win een van de 10 duotickets voor het session op 31 mei 2017. Je kan deelnemen tot 28/05/17 - 23u59

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.