fbpx

Wedstrijden

Ingrid Daelemans logo

Gorillaz Humanz

WIN EEN DUOTICKET VOOR HET EXCLUSIEVE OPTREDEN VAN GORILLAZ IN KEULEN !

Op 28 april verschijnt HUMANZ, de vijfde plaat voor de cartoonband rond Damon Albarn en Jamie Hewlett.
Zoals gewoonlijk heeft Albarn zich laten omringen met schoon muzikaal volk. De opvallendste namen zijn Grace Jones, De La Soul, Vince Staples, Mavis Staples, Jehnny Beth van Savages en ... Noel Gallagher. Die laatste was in de jaren negentig, toen Gallagher floreerde met Oasis en Albarn met Blur, een gezworen vijand van de opper-Gorilla, maar is nu klaarblijkelijk een vriend  (Focus Knack – 23 maart
). Ontdek het album hier.

 

Naar aanleiding van deze albumrelease schenkt Fnac een duoticket weg voor een EXCLUSIEF CONCERT VAN GORILLAZ in Keulen, inclusief overnachting en vervoer.

Wil je kans maken op dit felbegeerde duoticket, vul dan hieronder je gegevens in.Deelnemen kan tot woensdag 24 mei, 11u59.De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd, na afloop van de wedstrijd.

 

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.