Wedstrijden

Matthieu Gheeraert logo

Fifty-Fifty

Fifty Fifty Sessions is een jonge concertreeks waarbij telkens twee bands super kwalitatief en nieuw talent te zien zijn: een Belgische groep en een internationale artiest.
Wie Fifty Fifty Sessions wil bijwonen moet op de guestlist staan. Enkel 130 gelukkigen kunnen binnen.

14 décember : Burning Peacoks & ZimmermanBurning Peacoks

Burning Peacocks is de groep van Alma Jodorowsky (kleindochter van de bekende film regisseur Alessandro Jodorowsky) en David Baudart. "Love Reaction", is hun eerste album en is een compilatie van folk songs, met een elektronische basis. Zwoele songs, waarin constant gezocht wordt naar finesse en balans.

Zimmerman

Simon Casier van Balthazar releaset als zijn alter ego Zimmerman het intrigerende debuutalbum “The Afterglow”.
De referenties aan The Strokes zijn evident.  Ook de imperfecties die The Beatles met opzet niet corrigeerden en de nerveuze drumritmes waarmee Radiohead zo graag experimenteert hebben hun weerslag op Zimmermans geluid.
Niet alleen studio Brussel, Radio1 en Humo zijn fan, zelfs het gerenomeerde Franse muziekmagazine Les InRocks wijdde recent een video première aan de groep.
Live op 30/11 in de AB en op 7/12 in de Paradiso (Amsterdam), nadien staan 22 Europese concerten op de agenda. 

Fifty Fifty 

Win een van de 10 duotickets voor het session op 14 december. Je kan deelnemen tot 11/12 - 23u59

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.