Wedstrijden

Crauwels logo

Hiss Golden Messenger

Sinds 2009 brengen singer-songwriter M.C. Taylor en multi-instrumentalist Scott Hirsch een onafgebroken stroom aan fantastische platen uit als Hiss Golden Messenger. Ze begonnen als duo, maar ondertussen werd de band live aangevuld met muzikanten die hun strepen verdienden bij verwante bands als Megafaun, Bon Iver en Brightblack Morning Light. Het is dan ook in die sfeer dat je hun muziek kan situeren: ergens tussen country en blues, met een sound die fans van zowel Daniel Norgren, Jason Molina als Bonnie ‘Prince’ Billy zal kunnen bekoren. Over Haw (2013) schreef muziekwebsite Pitchfork dat “de duisternis zelden zo uitnodigend klonk”. Op 1 december stellen ze hun zesde plaat voor in onze foyer.

Support wordt verzorgd door Phil Cook, lid van oa Megafaun en Gayngs (die band waar Justin Vernon het mooie weer maakte voor hij vervelde tot Bon Iver). Om het met Pitchfork te zeggen: "Phil Cook’s Southland Mission lights up tradition with rare and overt joy and palpable gratitude. It’s an open invitation from a man who’s found home. Say yes."

Info en tickets
Events Facebook

Win een van de 5 tickets voor het concert van Hiss Golden Messenger op 1 december. Je kan deelnemen tot 24/11 - 23u59.

{rsform 102}

 

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.