fbpx

Wedstrijden

Crauwels logo

Talib Kweli

Talib Kweli is één van de belangrijkste stemmen uit de Amerikaanse underground hiphop. Hij groeide op met de muziek van Afrocentrische rappers als De La Soul en Native Tongues Posse, en die invloed is altijd in zijn muziek blijven zitten. De lijst van collega’s waar hij de voorbije 20 jaar mee samenwerkte leest als een indrukwekkende bloemlezing van hedendaagse hiphop. Hij begon aan de zijde van Mos Def en Hi-Tek met hun legendarische Black Star-project en werkte daarna samen met onder andere Kanye West, Mary J Blige, John Legend, MF Doom, The Roots, Anderson .Paak en vele anderen. Ook de carrière van jonge rappers als Kendrick Lamar en J. Cole gaf hij mee een boost. Wij leggen legendarische hit Get By nog eens op en kijken alvast uit naar zijn passage in De Roma.

Support act Darrell Cole is een jonge Antwerpse rapper met roots in Sierra Leone. Hij maakt deel uit van een nieuwe generatie Belgische hiphoppers als Woodie Smalls, Coely en DVTCH NORRIS die verder kijken dan de landsgrenzen en resoluut gaan voor een internationale sound en carrière. Zijn recente single Take Me Away combineert naadloos de de Golden Era of HipHop met nieuwere trap-elementen en verraadt een artiest aan het begin van een veelbelovende carrière. Darrell Cole, onthou die naam!

Info en tickets
Events Facebook

Win een van de 5 tickets voor het concert van Talib Kweli op 30 november. Je kan deelnemen tot 24/11 - 23u59.

{rsform 101}

 

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.