Wedstrijden

Ingrid Daelemans logo

Première Springvloed Bozar Brussel

Premiere Springvloed Bozar Brussel : 8 juni om 20u

Springvloed  is een nieuwe Zweedse crimeserie van de makers van The Bridge, naar de succesvolle Rönning en Stilton reeks van Zwedens meest gevierde en bekroonde schrijversduo Cilla & Rolf Björlund.

De dvd-en boekrelease van de serie is voorzien voor 21/06.  In het kader van de release komt het schrijversduo (Cilla&Rolf Björlund), de hoofdactrice Julia Ragnarsson en producente van de serie Francy Suntinger naar BOZAR op 8/06 om de première van de eerste twee afleveringen bij te wonen. De avond wordt ingeleid door Ward Verrijcken. Na de vertoning is er nog een kort interview met de aanwezige gasten gevolgd door een receptie.

Fnac schenkt 5 duotickets weg voor deze première in Bozar Brussel op woensdag 8 juni. Wil je er graag bij zijn, vul dan onderstaand wedstrijdformulier in. 

Deelnemen kan tot vrijdag 25 mei 23u59.

 

 

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.