Wedstrijden

Matthieu Gheeraert logo

AC/DC

Rock 'n Roll.

De 'Rock Or Bust World Tour' van AC/DC gaat op zaterdag 7 mei na een kort oponthoud opnieuw van start in Lissabon. Brian Johnson, meer dan 35 jaar lang de zanger van ’s werelds grootste rockband, moet om gezondheidsredenen het live optreden laten. Angus Young en co willen echter graag de tournee verder zetten. De 'Rock Or Bust World Tour' neemt een doorstart met Axl Rose als gastzanger. Op maandag 16 mei houdt AC/DC halt in het Festivalpark in Werchter.

Fnac schenkt voor dit biezondere AC/DC optreden op 16 mei  een duoticket weg. Snel wezen is de boodschap: je hebt tot vrijdagmiddag 13 mei  de tijd om te deel te nemen aan de wedstrijd ( om 12u wordt ze afgesloten).
Neem alvast je Fnac-lidkaart bij de hand want de wedstrijd is voorbehouden aan Fnac-leden! Je kunt slechts 1 keer deelnemen met je Fnac-kaart nummer.

 

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.