Wedstrijden

Event Info

1/02/2019
20:00
Botanique (Brussel)

THE RESIDENTS
1/02/2019 - Botanique, Brussel

The Residents are a experimental music and visual arts group largely shrouded in mystery and myth. The Residents began recording in 1969, although many of these recordings from their early years have still gone unreleased to this day. The earliest material from The Residents, traded among bootlegs, was recorded in 1971. The Residents’ first official release, Santa Dog, was released in 1972.

From Last.fm // Botanique is not responsible for the content of this text.

Maak kans op één van de twee duotickets voor het concert van The Residents op 1/02/2019 in de Botanique. U kan deelnemen aan de wedstrijd tot 30/01/19 om 12u.

Doe mee aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen.
Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens enkel en alleen om de opvolging van uw deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken.
Naam?
Email?
Voornaam?
Entrée non valide
Adres?
Entrée non valide
Postcode?
Entrée non valide
Reglement?
Reglement?
Wij zullen uw deelname aan de wedstrijd bevestigen per mail. Dit e-mailadres, postadres of telefoonnummer kan gebruikt worden om te communiceren met de winnaar(s).
Wanneer u deelneemt aan een van onze wedstrijden, wordt uw IP –adres geregistreerd, zodat uw deelname aan de wedstrijd uniek blijft.
We houden enkel rekening met uw eerste deelname.
U heeft het recht op inzage van uw persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking ervan via bijhorende link, in de bevestigingsmail. Of door te schrijven naar Belgium Ticket Sprl, Z3 Doornveld 30, 1731 Zellik.
(*) Informatie verplicht om deel te kunnen nemen.


Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.