Wedstrijden

Event Info

21/09/2018
20:00
Botanique (Brussel)

G.A.N.
21/09/2018 - Botanique (Brussel)

Met het verschijnen van het eerste album in 2010 heeft G.A.N. (voorheen Gandhi) zijn stempel gezet op de Belgische, grootsteedse muziek. Met zijn talloze projecten werd hij algauw een vaste waarde binnen de Belgische rap. De kracht die G.A.N. uitstraalt zit hem in de woorden, de melodieën en de emoties die je bij zijn muziek voelt. Die elementen krijgen nog een heel andere dimensie als hij op het podium staat, en al helemaal als dat in zijn stad Brussel is.

In april 2016 leverde G.A.N. een nieuwe plaat af onder de titel "Texte Symbole".  Hiermee maakte hij een duidelijke muzikale en visuele evolutie door, en dat alles als harmonieus vervolg op zijn vorige projecten.

Een concert van G.A.N. is een reis door de wereld van "Texte Symbole", maar ook een reis door de vele, oude songs die door zijn publiek nu al als klassiekers worden beschouwd. De fans van G.A.N. en van Gandhi zullen dus tevreden zijn.

Maak kans op één van de drie duotickets voor het concert van G.A.N. op 21/09/2018 in de Botanique. U kan deelnemen aan de wedstrijd tot 20/09/18 om 12u.

Doe mee aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen.
Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens enkel en alleen om de opvolging van uw deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken.
Naam?
Voornaam?
Entrée non valide
Email?
Wij zullen uw deelname aan de wedstrijd bevestigen per mail. Dit e-mailadres, postadres of telefoonnummer kan gebruikt worden om te communiceren met de winnaar(s).
Adres?
Postcode?
Entrée non valide
Entrée non valide
Reglement?
Reglement?
Wanneer u deelneemt aan een van onze wedstrijden, wordt uw IP –adres geregistreerd, zodat uw deelname aan de wedstrijd uniek blijft.
We houden enkel rekening met uw eerste deelname.
U heeft het recht op inzage van uw persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar maken tegen de verwerking ervan via bijhorende link, in de bevestigingsmail. Of door te schrijven naar Belgium Ticket Sprl, Z3 Doornveld 30, 1731 Zellik.
(*) Informatie verplicht om deel te kunnen nemen.


Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden

FnacTickets.be

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.