Wedstrijden

Fnac Tickets logo

Wedstrijd 'QUEEN + Adam Lambert'

Event Info

29/06/2018
20:00
Sportpaleis Antwerpen

QUEEN + Adam Lambert
BY POPULAR DEMAND
"One more around the block!"

Sportpaleis te Antwerpen - vrijdag 29 juni 2018


In navolging van de succesvolle toer met 25 shows doorheen Europa en UK in 2017, kondigen QUEEN + Adam Lambert nieuwe data aan in steden of landen waar de toer nog niet langskwam. Voor deze toer gebruiken QUEEN + Adam Lambert opnieuw het speciaal ontworpen podium dat bijzonder gesmaakt werd door de media naar aanleiding van de 40ste verjaardag van het album “News of the world”. De muzikanten die QUEEN + Adam Lambert begeleiden zijn Spike Edney aan de toetsen, Neil Fairclough aan de bas en Tyler Warren aan de percussie. Sinds hun “ontmoeting” op de set van de TV show American Idol, hebben QUEEN + Adam Lambert bewezen dat hun samenwerking bijzonder succesvol is. QUEEN + Adam Lambert hebben tot nu reeds 130 concerten over heel de wereld samen gebracht. QUEEN + Adam Lambert in het Sportpaleis te Antwerpen vrijdag 29 juni 2018: De klassiekers “Bohemian Rhapsody”, “We Will Rock You” en “The Show Must Go On”, om er maar een paar te noemen, staan uiteraard op het programma.

Maak kans op 1 van de 3 duotickets voor het concert van 'QUEEN + Adam Lambert'. U kan deelnemen aan de wedstrijd tot 20/06/18 om 12u.

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.