fbpx

Wedstrijden

Crauwels logo

Wedstrijd "Soom T / Mabel / Noah Slee / Ivy Falls"

Event Info

28/04/2018
20:00
Botanique (Brussel)

LES NUITS DU BOTANIQUE
Soom T / Mabel / Noah Slee / Ivy Falls, 28 april 2018 in de Botanique.

SOOM T

Soom T keert op 2 maart 2018 terug met een nieuw album “Born Again”! Daarop toont de rapper, die eerder al samenwerkte met Tom Fire, Naâman en Stand High Patrol, dat ze niet alleen een over een spectaculaire flow en geëngageerde teksten beschikt, maar zich verder ook als een vis in het water voelt in andere genres. Op het kruispunt van reggae, soul, hiphop en meer traditionele geluiden haalt de Schots-Indische artieste haar inspiratie uit spirituele muziek met bewuste teksten en urban poëzie. Op Les Nuits speelt ze met haar live band.

MABEL

Sinds Mabel twee jaar geleden op het toneel verscheen, hoort ze bij de meest getipte nieuwkomers in de muziekwereld. Aanvankelijk brak de muzikante door met trage r&b-jams als het pure “Know Me Better” en het onwaarschijnlijk soulvolle “Thinking Of You”. Meer recent schoof de jonge twintiger met de mixtape “Ivy To Roses” vol vertrouwen en charisma op naar een meer afrobeat-gerichte sound.

NOAH SLEE

Noah Slee’s stem zwerft van natuurlijke  soul naar cutting edge-pop over de mistige tonen van eigentijdse electronica.
Op zijn eerste album, verschenen via Wondercore Island en Majestic Casual in het midden van 2017, toonde hij dat zijn vocals in geen tijd van pure percussie naar een indrukwekkende falsetto kunnen. Geen wonder dat Noah al te zien was op menig Europees festival en verscheen op Boiler Room en Okayplayer.

IVY FALLS 

Met Ivy Falls springt Fien Deman in het diepe. Het is haar eerste soloproject, nadat ze met de orkestrale pop van I will, I swear hartkamers herinrichtte en eerder samenwerkte met Illuminine en Satin Jackets.
Voor Ivy Falls laat de Gentse zangeres zich omringen door Trui Amerlinck (Tsar B), Xavier De Clercq (Sleepers’ Reign) en Simon Raman (Steiger).

Maak kans op 1 van de 2 duotickets voor het concert van 'Soom T / Mabel / Noah Slee / Ivy Falls' op 28 april 2018 in de Botanique, u heeft tot 25/04/18 om 12u.

<< WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. >>

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.