fbpx

Wedstrijden

Crauwels logo

Wedstrijd "Témé Tan - Nakhane - Esinam"

Event Info

29/04/2018
20:00
Botanique (Brussel)

LES NUITS DU BOTANIQUE
Témé Tan - Nakhane - Esinam, 29 april 2018 in de Botanique.

TÉMÉ TAN

Tanguy, met Congolese roots, groeide op tussen Kinshasa en Brussel. Zijn eerste muzikale herinneringen? De rumba-CD’s van zijn nonkels en de zouk cassettes van zijn neven. Maar het is met zijn 18e verjaardag, op een concert van de Beastie Boys, dat het verlangen groeide om van muziek zijn carrière te maken. Témé Tan wist uitzonderlijk snel zijn eigen sound samen te stellen: een subtiele mix van minimalistische grooves, onstuimige beats en zwoele harmonieën. Van Jai Paul tot MC Solaar, van Papa Wemba tot Jorge Ben, zijn inspiratie vloeit voort uit veelzijdige en kosmopolische bronnen. Van Congo over Brazilië naar Japan of zelfs Guinea; Témé Tan destilleert zijn invloeden naargelang zijn reizen in een persoonlijk geluid dat moeilijk te categoriseren valt.

NAKHANE

Nakhane Mahlakahlaka aka Nakhane Toure is een Zuid-Afrikaanse zanger, auteur en acteur. Zijn soul-pop, op zijn meest futuristisch refererend naar Petite Noir, klinkt veelzijdig en intelligent. Zo behandelt hij op zijn komende album vanuit zijn eigen perspectief, zijnde dat van een queer man in een katholiek land, spiritualiteit.

ESINAM

Esinam, een geboren Brusselaar, laat zich inspireren door haar Ghanese roots en verre reizen om retro-futuristische muziek te maken. Op een podium vormt de multi-instrumentaliste op haar eentje een orkest. Ze zingt, speelt fluit, percussie en piano, en bewerkt het geluid met elektronische machines. Zo bekomt ze een stijl die zowel traditioneel, als modern is.

Maak kans op 1 van de 2 duotickets voor het concert van 'Témé Tan - Nahkane - Esinam' op 29 april 2018 in de Botanique, u heeft tot 25/04/18 om 12u.

<< WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. >>

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.