Wedstrijden

Crauwels logo

Wedstrijd 'Everything Everything'

Event Info

18/04/2018
20:00
Botanique (Brussel)

Everything Everything, 18 april 2018 in de Botanique.

Gedurende het overgrote deel van Everything Everythings muzikale carrière is de sound van de band een erg volatiel beest geweest: met een maximalistische aanpak trok het viertal doldriftige tegenstellingen op uit r&b, melancholie en afrobeat, uit synths, gitaren en falsetto. De groep bewees op zijn eentje dat de uitspraak “overdaad schaadt” niet altijd hoeft te kloppen en won zowel pers als publiek voor zich met zijn drie eerste albums.

Op plaat nummer 4, “A Fever Dream”, koos het Britse gezelschap evenwel voor een heel andere aanpak. Voor het eerste probeerde de band chaos en controle af te stellen en consistentie na te streven. Geïnspireerd door electronica en stevige nineties rock leverde Everything Everything zo vorig jaar zijn meest intense en politieke werk af - een plaat die zowel visceraal, cerebraal als emotioneel zijn sporen naliet.

Maak kans op 1 van de 2 duotickets voor het concert van Everything Everything op 18 april 2018 in de Botanique, u heeft tot 15/04/18 om 23u59.

<< WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. >>

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.