Kalender

Mac-sessie

Fnac's virtuele sessies om u dagelijks te ondersteunen

Onze Apple-experts nodigen u graag uit om hen online terug te vinden tijdens live sessies omtrent Apple-producten. Ze laten je zien hoe je gemotiveerd en fit blijft met Apple Watch. Of hoe u nog meer kunt doen met een Mac, zowel om te werken als om uw creativiteit de vrije loop te laten. We wachten op je !!

Mac-sessies : ontdek de Mac en de eindeloze mogelijkheden die hij biedt

De Mac is ontworpen om op veel niveaus een betere ervaring te bieden, tijdens deze digitale sessie zul je begrijpen waarom. Hardware en software werken in perfecte harmonie omdat ze voor elkaar zijn ontworpen en zijn ontworpen om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te beschermen. Elke Mac is uitgerust met de software die je nodig hebt om alles te kunnen, recht uit de doos : je organiseren met Agenda, Notities en Herinneringen, werken met Keynote, Pages, Numbers en in contact blijven met Mail, Berichten en FaceTime. Elke Mac is ook compatibel met de software die je elke dag gebruikt, zoals Microsoft Office. Met de Mac is alles mogelijk.

Meer info : https://www.nl.fnac.be/Apple-Fnac-Live-Sessions 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 13-05-2020 13:00
Einddatum 13-05-2020 14:00
Max. deelnemers Onbeperkt
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.