Agenda

Laura Tesoro
LIMITS shoot_DEF.jpg
Woensdag, 30 Oktober 2019, 14:00 - 15:00
Miniconcert

LAURA TESORO - DEBUUTALBUM LIMITS  (release 25/10)

(Bron: Het Nieuwsblad)

Laura Tesoro (23) is al enkele jaren een vaste waarde in de Vlaamse entertainmentwereld, maar een eerste album liet op zich wachten. Dat komt er op 25 oktober en Limits belooft een heel persoonlijke plaat te worden.

“Zo ontzettend blij hiermee.” Met die woorden kondigde Laura Tesoro haar allereerste album aan. De eerste single uit de plaat heet Limits, en die leent meteen ook zijn titel aan de hele plaat. De precieze teneur van het nummer blijft voorlopig geheim, maar het zal over verkennen van limieten gaan. “Iedereen heeft ze, maar iedereen gaat er anders mee om”, klinkt het bij de platenmaatschappij. “De single gaat over hoe dit alles Laura definieert als artiest. Limits is een persoonlijk nummer over hard werken om je doel te bereiken.” Dat laatste bevestigt Tesoro: “Ik push mezelf en mijn limits altijd, om de beste versie van mezelf te zijn.”

Het hele album belooft in verregaande mate de stempel van de zangeres te dragen. Tesoro schreef zelf mee aan de nummers en ze trad ook op als coproducer. In totaal zullen er tien liedjes op de plaat staan. Alle nummers zijn overigens gloednieuw. Op het album dus geen vroeger hitmateriaal zoals What’s the pressure, de song waarmee ze in 2016 tiende eindigde op het Eurovisiesongfestival. Laura Tesoro timmert al sinds haar 12de aan een carrière als actrice, zangeres en de jongste jaren ook als VTM-presentatrice. Alles begon met een gastrolletje in de reeks Witse, daarna kreeg ze een rol in de VTM-soap Familie, maar haar grote muzikale doorbraak kwam er met haar deelname aan The voice van Vlaanderen. Dat leidde tot een zevental singles waarmee ze de Vlaamse Ultratop haalde.

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.