Agenda

Sandra Bekkari
bekkari.png
Zaterdag, 12 Oktober 2019, 15:00 - 16:30
Signeersessie

FAST FOOD, 80 SNELLE RECEPTEN

Met Fast Food bewijst Sandra Bekkari nogmaals dat gezond koken ook snel kan en dat het een haalbare kaart is voor iedereen.
En neem Fast Food gerust letterlijk, want met dit boek zal "geen tijd' niet langer een excuus zijn. De 80 snelle recepten staan in een handomdraai op tafel en geven jou de kans om écht te genieten.
Dit boek doet wat het belooft : meer tijd voor jezelf, je gezin én voor die fantastisch lekkere maaltijd die voor je neus staat…

Sandra Bekkari is zonder twijfel Vlaanderens meest bekende voedingsdeskundige. Met de boekenreeks "Nooit Meer Diëten', een eigen kookprogramma en haar Sana 7-stappenplan inspireerde ze heel wat mensen om de meest stralende versie van zichzelf te worden. Meer dan 500.000 keer gingen haar boeken reeds over de toonbank, om nog maar te zwijgen over het aantal keer haar gerechten dagelijks worden klaargemaakt.

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.