Agenda

Bart Kaëll
BK_OnwMooi_CO.jpg
Zaterdag, 01 Juni 2019, 14:30 - 15:30
Miniconcert

Bart Kaëll - Onwaarschijnlijk mooi - albumrelease ( 31/05)

Een succesvolle carrrière van meer dan 40 jaar en ontelbare hits die velen onder ons kunnen meezingen. Bart Kaëll voegt met Onwaarschijnlijk Mooi een nieuw hoofdstuk toe aan zijn al heel rijke albumcollectie. De liedjes uit ''Liefde voor Muziek' worden aangevuld  met zijn versies van 3 hits van Stan Van Samang, Belle Perez en Coco Junior. Als afsluiter is er het duet me Luc 'Avond' dat nooit eerder op cd verscheen.

Liefde voor Muziek is ondertussen aan zijn 5de seizoen toe. Deelnemers zijn : Bart Kaëll, Ilse DeLange, Milow, Jan Leyers, Laura Tesoro, Kommil Foo en Stef Kamil Carlens.  Bart Kaëll was op het eerste “oor” verliefd op So Incredible,, een nummer van Ilse Delanghe : “Wat zo fijn is aan country is dat dat zo dicht bij het leven ligt, vanuit het hart komt.” Hij maakte er een heel zachte Nederlandstalige bossanova versie van, die Ilse ongelofelijk mooi vindt: “Je nam me mee naar een ontzettend warme, broeierige avond en jij was het briesje dat langs kwam. Je wilde dat het eeuwig zou duren.”

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.