Agenda

Kim Renuka Van kuyk
shanti.png
Woensdag, 17 April 2019, 14:30 - 15:30
Fnac Kids

SHANTI - VOORLEESSESSIE

Kim Renuka Van kuyck vertelt het verhaal van Shanti, een baby wees olifantje dat geadopteerd wordt door 3 olifanten mama’s in India. Een ontroerend verhaal met betoverende illustraties neemt je mee op een onvergetelijke reis.

Hedendaagse thema’s als afwijzing, je anders voelen, je niet aanvaard voelen, niet gewenst zijn, er niet bij horen, gepest worden, vriendschap tussen mens en dier, diversiteit, racisme, integratie en omgaan met angsten komen aan bod. Het adoptieverhaal van Shanti biedt de mogelijkheid om nog meer in contact te komen met de beleving van deze emoties.

Illustrator Elise Vandeputte van ‘La Cabane En Voyage’ tekent de ziel en het hart van Shanti en Raja in de prachtige illustraties.

Luister naar het verhaal en zing het liedje mee!

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.