Agenda

Toni Coppers
TONI.png
Zaterdag, 27 April 2019, 16:00 - 17:00
Literaire ontmoeting
BABBEL- & SIGNEERSESSIE MET TONI COPPERS
 
Op ZATERDAG 27 APRIL om 16h00 ben je welkom bij FNAC Antwerpen aan de grote tafel voor een gezellige babbel & signeersessie met misdaadauteur Toni Coppers. Toni schrijft al tien jaar aan de Liese Meerhout-reeks, de meest recente misdaadromans zijn De Genezer en het bekroonde De jongen in het graf.

Toni praat graag en vol overgave over hoe de reeks ontstaan is. Hij geeft je een blik achter de schermen van het vak : hoe verloopt het schrijfproces, waar haalt hij de inspiratie voor zijn ingenieuze plots, hoe zorgt hij ervoor dat de personages écht tot leven komen. Speciaal voor de het festival van de boekhandel zal hij al een tipje lichten van de sluier van de laatste nieuwe Liese Meerhout Het vergeten meisje dat 9 mei verschijnt... Wellicht leest hij alvast een stukje voor uit Het vergeten meisje als echte sneak-preview. We hopen dat je erbij kan zijn.

Toni Coppers is auteur van De Zaak Magritte, zijn ode aan de legendarische schilder en de thrillerreeks rond Liese Meerhout, de boeken werden verfilmd voor VTM.

 

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.