Agenda

Amongster
amongster.png
Zaterdag, 09 Maart 2019, 14:00 - 15:00
Miniconcert

AMONGSTER - NIEUW ALBUM : THE NEW ARRIVAL

In 2016 verscheen Amongster's debuutalbum Trust Yourself To The Water, met Jasper Maekelberg (Faces On TV) achter de knoppen. Sindsdien werkte frontman Thomas Oosterlynck naarstig aan een opvolger, deze keer met producer Reinhard Vanbergen (Das Pop, Rheinzand, ... ). Het resultaat mag er wezen: A New Arrival is een dijk van een plaat. We horen minder synths, meer gitaren én blazers. De inspiratie voor zijn teksten haalde hij bij schrijvers en filosofen als Nietzsche, Kant, Jordan Peterson, Sam Harris,  ... . De belangrijkste muzikale invloeden komen van Iron & Wine, Andy Shauf, Elliott Smith, Nick Drake, Thom Yorke, Sufjan Stevens, ... . 

Leuk detail: de cover van het album is ontworpen door Sammy Slabbinck, die ook het artwork van Leonard Cohen's allerlaatste albumhoes op zijn naam mag schrijven.  

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.