Agenda

Ertebrekers
ertebrekersagenda.jpg
Zaterdag, 09 Maart 2019, 16:00 - 17:00
Miniconcert

Nieuw album van Ertebrekers : Crème 

Niet zo gek lang geleden speelde Flip Kowlier met zijn homies van t’ Hof van Commerce gans Vlaanderen aan diggelen. Klus geklaard moet Kowlier gedacht hebben, maar het muzikale genie in de man lijkt nooit stil te staan. Dat bewijst hij nog maar eens door een nieuwe single te releasen met Ertebrekers. “Paranoia” is de voorbode van hun tweede album Crème, die we op 8 maart met open armen mogen ontvangen.

“Paranoia” ligt geheel in de stijl van hun debuut Otel. Dat betekent een ongedwongen luchtig geheel, die ons doet verlangen naar korte broek waardige temperaturen. “Paranoia” begint funky en daar komt gewoon geen einde aan, neem daarbij een refrein die de mogelijkheid heeft om enkele dagen te blijven hangen en zo lijkt Ertebrekers niets in de weg te staan om het niveau van hun smakelijk debuut te evenaren. De videoclip is zeker ook het bekijken waard. Die speelt zich af in Oostende, waar Ertebrekers ons een luchtig verhaal brengt in vier geschifte minuten. Het drietal liet zich onderdompelen in de benauwde wereld van de achterdocht.

Bron: Dansende Beren

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.