Agenda

Ian Clement
ianagenda.png
Zaterdag, 23 Februari 2019, 15:30 - 16:30
Miniconcert

TWEEDE SOLOPLAAT VAN IAN CLEMENT : SEE ME IN SYNCHRONICITY

Ian Clement kennen we vooral als frontman van power trio Wallace Vanborn. In hem schuilt echter ook een soulful singer-songwriter. Met zijn solowerk schept Ian Clement een unieke, intieme sfeer. Een wereld op zich. Zijn diepe stem is warm, somber en z'n intrigerene manier van vertellen doet denken aan singer-songwriters als Mark Lanegan, Dan Auerbach en Edward Sharpe .

Nadat hij z'n eerste soloplaat 'Drawing Daggers' maakte met Peter Obbels, had Ian Clement de mogelijkheid om een nieuwe selectie nummers op te nemen met de begeleiding van René Tinner (veteran producer, oa. gekend voor z'n werk met Can, Lou Reed, George Harrison). De less is more aanpak van Tinner zinde Clement wel. De samenwerking leek de ideale formule voor Ian Clement's solo album 'See Me in Synchronicity'. 

See Me In Synchronicity wordt uitgebracht in februari 2019 via Amsterdam label Dox
 
Bron: Wilde Westen
Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.