Agenda

Géraldine Remy
GRemy.png
Zaterdag, 02 Maart 2019, 16:00 - 17:00
Signeersessie

Les Secrets de la Licorne vertelt met humor een ecologische transitie. In dit boek onthult de 31-jarige lerares Géraldine Remy haar ervaringen, haar pogingen tot positieve manipulatie die soms mislukken (hoe zij haar vriend beinvloed over vegetarisme en hoe ze haar familie wil omzetten in “zero waste” lifestyle) maar ook haar kleinje trucjes en haar ontdekkingen. Gezonde voeding, minimalisme, zero waste, persoonlijke ontwikkelingen, permacultuur, dierlijke toestand… Dit boek werd nagedacht op mensen te verenigen, om mensen te inspireren en om hen te laten nadenken.

Géraldine Remy is lerares in litteratuur. Ze heeft veel humor en is altijd nieuwsgierig. Haar korreltje van waanzin leidt haar meestal tot onuitgegeven ervanringen. Ze beschrijft zich als een “laboratorium van de verandering». Haar motto is het volgende: « leren om het te kunnen delen ».

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.