Agenda

Tzikis
tzikisagenda.png
Zaterdag, 15 December 2018, 12:00 - 13:00
Signeersessie

PROEF & SIGNEERSESSIE  TZIKIS

Het Nieuwsblad over Tzikis :

Chistopher, Dimitri, Niko en Anthony Tzikis begonnen zes jaar geleden in Keerbergen met hun eigen restaurant. Vandaag kun je hun keuken thuis zelf uitproberen, want ze lanceerden een Grieks kook- en belevingsboek.

De vier broers staan in de regio bekend als goedlachse en gedreven gastheren die in een mum van tijd hun Grieks restaurant aan de Mechelsebaan in Keerbergen uitbouwden tot een merknaam op zich. Geregeld wordt een eindje omgereden om te proeven van hun Griekse keuken, en daar hoort voortaan ook een kookboek bij: ‘Zuiders genieten met Tzikis’ . “Dit is een kans die we als uitgeverij niet mochten laten liggen”, zegt Marc Leemans van B&ML. “Bovendien zijn het dorpsgenoten. We hebben samen bijna drie jaar aan dit boek gewerkt en eigenlijk ben ik een tikkeltje jaloers, want ik wilde vroeger chef worden. Ik spendeerde al meer uren in hun restaurant dan thuis. Het is hier gewoon erg lekker”, zegt hij. Zelf noemt hij het een culinair boek in de plaats van een kookboek, want ook de fotografie spreekt tot de verbeelding. “We hebben de beelden deels in Keerbergen, deels op Kreta genomen. Het is meer dan een kookboek. Het toont een hechte familie.”

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.