Agenda

Bart Moeyaert
bartagenda.jpg
Dinsdag, 30 Oktober 2018, 14:00 - 15:00
Signeersessie

Het nieuwe boek van Bart Moeyaert verscheen op 2 oktober 2018 en is ondertussen al herdrukt.

Tegenwoordig heet iedereen Sorry en We waren klaar worden bijzonder goed ontvangen in de pers. Op 26/09 opende de boekenbijlage van De Morgen met het gesprek dat Marnix Verplancke met Bart Moeyaert had. Een interview over schoppen onder de kont, jezelf heruitvinden, en of het allemaal goedkomt met Bianca. Marnix Verplancke heeft de twee boeken vier sterren gegeven.

Op 05/10 werd op de voorpagina van De Standaard de vijfsterren-recensie van Vanessa Joosen aangekondigd die in de Standaard der Letteren te lezen stond. “Door traag te lezen en te herlezen valt op hoezeer alle elementen in het verhaal met elkaar verbonden zijn en hoe knap de balans is die hij gevonden heeft tussen spanning en ontlading, woede en voorzichtige vreugde, vertellen en verzwijgen.”

 

Meer info : www.bartmoeyaert.com

 

 

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.