Kalender

Agenda

Craig Thompson
craigbis.png
Donderdag, 10 Maart 2016, 17:00 - 18:30
Signeersessie

Ruimtekruimels is een sciencefictionavontuur over een moedig meisje dat vastbesloten is om haar vader te redden, gebracht door de gelauwerde graphic novelist Craig Thompson.

Voor Violet Marlocke is familie het allerbelangrijkste in het universum. Wanneer haar vader vermist wordt, gooit ze alle voorzichtigheid overboord en vertrekt ze met haar vriendjes op zoek naar haar papa. Violet ontdekt dat hij opgeslokt werd door een gigantische ruimtewalvis die hele planeten opvreet. Maar ze geeft niet op. Het leven van haar vader staat op het spel en dus zal niets haar tegenhouden. Ze moet en zàl hem redden! Visionair en Craig Thompson legde zijn ziel in dit hartverwarmende verhaal over familie, vriendschap en trouw. Thompsons tekenwerk, spitsvondigheid en humor maken van Ruimtekruimels een onvergetelijk avontuur vol bizarre ruimtewezens en geweldige ruimteschepen. En dan is er nog die scherpe commentaar over het klimaat. Voor jong... maar ook voor oud, maar jong van geest!

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.