Kalender

Agenda

Pascale Pérard
pascale.png
Zaterdag, 23 Juni 2018, 12:30 - 14:30
Signeersessie

Pascale Pérard signeert haar nieuwste boek  F.E.

Historiek, romantiek en dramatiek: F.E. is ronduit meeslepend

Oogchirurg Francis Elderwereld staat op het toppunt van zijn kunnen. Voor zijn studenten is hij een briljante misantroop, voor vrouwen een onweerstaanbaar mysterie. Maar net als hij, dankzij een flirt met een steenrijke erfgename, zijn grootste professionele succes ooit lijkt te bereiken, ontvangt hij in zijn praktijk een lugubere verrassing. Hoewel hij aan zijn vader beloofde de naam ‘Elderwereld’ eervol voort te zetten, dreigt een vreselijk geheim nu uit te komen.

Elderwereld moet terug naar het Duitse Jena, waar hij als student was aangesloten bij een bijzondere, eeuwenoude studentenvereniging. In deze hoofse omgeving, waar mannen nog steeds duelleren om de eer, leerde de jonge Francis hoe destructief vriendschap en liefde kunnen zijn. Kan hij twintig jaar later de geesten van het verleden het zwijgen opleggen, of moet hij opnieuw het zwaard opnemen?

‘Pascale Pérard ontrafelt in een bloedstollende roman het draadwerk van eer, vrijheid en broederschap tegen de achtergrond van de Duitse romantiek.’ – Dirk Rochtus, professor Duitse geschiedenis, KU Leuven;  ‘Een metaforische roman over de kracht van overtuigingen, waarin Pascale Pérard in alle subtiliteit een gruwelijk drama onthult.’ – Barbara Van den Abeele, hoofdredacteur Pasar;

PASCALE PÉRARD is adviseur communicatie en coach. Ze schreef eerder Het Oord (2016) en A.G. – Verzilver de tijd (2014). A.G. werd door haar verfilmd en was genomineerd op het festival van Nice.

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.