Kalender

Agenda

De Mafste Mooiste Platen-expo
expoagendaroos.png
Van Donderdag, 15 Maart 2018
Tot Zaterdag, 14 April 2018
Fnac Kids

De Mafste Mooiste Platen-expo
Exclusief in Fnac Antwerpen: van 15 maart tot 15 april 2018

lllustrator en vormgever Mark Borgions (°1967) exposeert van 15 maart tot 15 april exclusief in Fnac Antwerpen met De Mafste Mooiste Platen-Expo. Mark maakt deel uit van het creatief collectief achter de reeks Heerlijk Hoorspel van Het Geluidshuis. Deze hilarische en gelaagde bewerkingen van bestaande sprookjes en verhalen zijn al sinds 2007 bijzonder populair bij kinderen van 6 tot 106. Ze zitten boordevol humor, geluidseffecten en muziek en worden gespeeld en gezongen door de meest getalenteerde acteurs die Vlaanderen rijk is. De humor, dubbele bodems en vele knipogen zijn ook terug te vinden in de door Mark prachtig geïllustreerde en vormgegeven boeken.

Voor de titels De Mafste, Mooiste Liedjes 1, 2 en 3 maakte Het Geluidshuis een verzameling van de leukste liedjes uit de 13 Heerlijke Hoorspelen en voorzag de meest meezingbare nummers ook van een karaoke-versie. Om ieder lied een gezicht te geven, dook Mark Borgions in de popgeschiedenis en parodieerde de meest iconische platenhoezen. Ter gelegenheid van de release van De Mafste, Mooiste Liedjes 3, koos hij 24 uit de meer dan 70 ontwerpen om aan het Fnac-publiek te tonen. Heerlijk Hoorspel, boek + CD + downloadcode: €24,95, De Mafste Mooiste Liedjes, boek + CD + downloadcode: €19,95
Meer info op www.geluidshuis.be

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.