Kalender

Agenda

The Lighthouse
LIGHTHOUSE.png
Woensdag, 15 November 2017, 16:00 - 17:00
Miniconcert

Frisse, dansbare popsongs, dat is het handelsmerk van de jonge Leuvense popband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur. Dat het succesrecept van The Lighthouse werkt, bewijst het mooie rijtje hoogtepunten. Zo bracht een reeks van meer dan 100 live shows de band onder andere op het Hongaarse topfestival Sziget, Pukkelpop, Suikerrock, Maanrock, Crammerock en tal van andere binnen- en buitenlandse podia.

Hun debuut EP “Let's Make a Scene” werd in april 2016 uitgebracht en kon rekenen op lovende reacties in binnen- en buitenland.Met hun daaropvolgende single 'Hollywood' weet de band het grote publiek te bereiken en kapen ze in 2017 het hoogste schavot weg bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel.  Op 10 november volgt een nieuwe EP, geproduced door Huub Reijnders (Kaiser Chiefs, Gabriel Rios,...) en Pieter Schrevens (Five Days, Mirranda).

Voorlopers Backbeats en Headlights zorgden alvast voor het mooie weer deze zomer.De nieuwe single en titeltrack van de EP heet ‘Joyride’ en belooft extra warmte aan het najaar toe te voegen.

Gebruik van cookies

Door deze website te bezoeken zonder je browserinstellingen te wijzigen, verklaar je je akkoord met het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën die worden gebruikt voor het aanpassen van de diensten en aanbiedingen aan je interesses en voor het beveiligen van de transacties op onze website. Voor meer informatie of om je instellingen te beheren of te wijzigen.