De 13-jarige Adam beslist om zijn vader op te sporen die jaren geleden in mysterieuze omstandigheden verdween. Tot zijn grote verbazing ontdekt hij dat zijn vader niemand minder is dan... de legendarische Bigfoot! Al die tijd hield hij zich schuil in het woud om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo: een multinational die erop gebrand is om wetenschappelijke experimenten uit te voeren op zijn uitzonderlijke DNA.

Terwijl vader en zoon de verloren tijd inhalen en in het woud wilde avonturen beleven, beseft Adam dat hij de bovennatuurlijke krachten van zijn vader geërfd heeft. Maar ze weten niet dat HairCo hen op de hielen zit en niet zal rusten voor ze Bigfoot gevangen hebben...

Vanaf 2 augustus in de bioscoop

Lees meer: Bigfoot Junior

Het jaar 2740. Valerian en Laureline zijn intergalactische agenten die instaan voor de orde in het heelal. Het Ministerie van Defensie geeft hen de opdracht naar Alpha te reizen: een verbluffende en voortdurend uitdijende metropool waar miljoenen wezens uit het hele universum samenleven, elk met hun eigen kennis en cultuur. Ergens in deze stad huist een mysterie, een duistere kracht die het vreedzame leven in de Stad van Duizend Planeten bedreigt. De klok tikt...Valerian en Laureline moeten zo snel mogelijk het gevaar identificeren en uitschakelen. Het lot van Alpha - en de toekomst van het universum - ligt in hun handen.

Vanaf 26 juli in de bioscoop

Lees meer: Valerian

 

Fnac  geeft 3 reischeques weg ter waarde van €500


Wil je kans maken om 1 van deze 3 cheques te winnen, doe dan zeker mee aan onze wedstrijd.

  1. Koop een Michelinproduct ( reisgids of kaart)  in één van onze Fnac- winkels of Fnac.be
  2. Doe dit vanaf 15 juni tot en met 15 augustus
  3. Registreer je aankoop in onderstaand formulier en beantwoord de wedstrijdvraag.

Good luck!

Lees meer: Michelin Wedstrijd - Win een reischeque van €500

Fifty Fifty Sessions is een jonge concertreeks waarbij telkens twee bands super kwalitatief en nieuw talent te zien zijn: een Belgische groep en een internationale artiest.
Wie Fifty Fifty Sessions wil bijwonen moet op de guestlist staan. Enkel 130 gelukkigen kunnen binnen.

31 mei : Polo & Pan & DC Salas

Lees meer: Fifty-Fifty

Subcategorieën

FnacTickets.be

Wedstrijdreglement

  • De winnaars worden persoonlijk verwittigd de dag na afloop van de wedstrijd
  • De schiftingsvraag/vragen bepaalt/bepalen de winnaar(s)
  • Ons volledig wedstrijdreglement kan je hier vinden